Förenkla ditt bilägande

För underhållslogg, få påminnelser, boka verkstadsbesök, och se den viktigaste informationen om din bil snabbt och enkelt.

För underhållslogg

Nu behöver du inte hålla allt i huvudet längre. Med MySaabCar Online är det enkelt att föra logg över allt underhåll du gör på din bil.

Vare sig du bytt däck, torkarblad, servat bilen hos en verkstad, eller gjort jobbet själv kan du nu snabbt och enkelt göra dina noteringar i MySaabCar. I underhållsloggen kan du också smidigt registrera livstidsgarantin på de delar som ingår i Parts for Life.

Få påminnelser

Att komma ihåg när det är dags för service, besiktning, eller att byta vindrutetorkare är inte alltid lätt. Med bilen tillagd i MySaabCar Online behöver du inte endast lita till minnet.

Lägg till din bil, och fyll i underhållsloggen så skickar vi påminnelser när det är dags för service, besiktning eller annat underhåll. Självklart innehåller meddelandet en länk så att du kan boka verkstadsbesök eller besiktning med endast ett par tryck.

Snabbt och enkelt, så att du kan lägga tid på roligare saker.

Få information om bilen

Med MySaabCar Online behöver du inte gräva genom pappershögarna för att hitta information om din bil.

Med bilen tillagd har du den viktigaste informationen om du bil enkelt tillgänglig när du behöver den. Vare sig du snabbt behöver veta VIN-numret, årsmodellen, eller däckdimensionerna så hittar du det i MySaabCar Online.