Bevara både din Saab och utrotningshotade djur. Gör din reparation hos ett Service Center så ger vi dig livstidsgaranti på de Saab Original-delar som används vid ditt besök.

Registrera din livstidsgaranti

De Saab Original-delar* som används vid ditt besök, som har skett efter den 19:e september 2017, på något av våra Saab Service Center ger vi dig en livstidsgaranti på.

Du aktiverar enkelt din livstidsgaranti genom att fylla i underhållsloggen i ditt MySaabCar Online konto. Lägg till ditt kvitto och artikelnumret på delen du vill registrera när du skapar inlägget för att aktivera garantin och generera ett Parts For Life-certifikat för att visa ditt engagemang i kampanjen.

Ditt nästa verkstadsbesök bokar du här >

Vad är Parts for Life?

Med över 70 år i bilbranschen har Saab Automobile AB lyckats producera en rad modeller som idag har nått ikonstatus. Men bara för att Saab som bilmärke har upphört att existera, betyder inte det att vårt uppdrag är över.

Att hålla Saab-arvet vid liv och ta hand om de bilar som fortfarande rullar på gatorna har blivit vårt kall. Vi är en sällsynt och värdefull art som måste vårdas för att fortsätta existera.

Parts for Life är ett initiativ med målet att inspirera till en positiv global förändring. Vi vill arbeta med mångfald och informera om vikten av att beskydda och bevara. Inte bara när det kommer till bilar, utan allt vi tillsammans delar på den här planeten.

Ta del av kampanjen

Livshistorier

Ta del av några av de fantastiska äventyr, minnen och historier som fångats under Parts For Life-kampanjen.

Changing fate

Den första av våra livshistorier i Parts for Life. Möt Bert och Catharina, paret som rest över hela jorden med sin Saab. En resa som började med ett jobbigt besked, men övergick i ett underbart äventyr.

Ett annat perspektiv

I vår andra livshistoria möter du Rich, Valarie och LeeRoy – en passionerad bilfantast, en naturälskare och världens lyckligaste hund. När man ser tillvaron från nya perspektiv händer fantastiska saker – och resultatet kan bli en av historiens finaste Saabsamlingar.

Omfamna dina passioner

I det tredje avsnittet av våra livshistorier möter du Dayna. Dayna är inte din typiska LA-mormor! Hon har en unik passion för livet och Saabbilar.

Nordens Ark

I detta, det fjärde avsnittet av våra livshistorier, får du följa med till Nordens Ark. Närmare bestämt får du följa med under en dag på förskolan som ligger inne i djurparken.